skip to Main Content

De plek om te borrelen in Nijmegen

Zoek jij een leuk café om te borrelen in Nijmegen? Dat zit je bij De Tempelier helemaal goed! De Tempelier ligt aan het begin van het bruisende stadscentrum in de Molenstraat in Nijmegen. Ideaal om je dagje winkelen te beginnen met een kop koffie of je dag juist af te sluiten door lekker te borrelen in Nijmegen. De Tempelier is een mooie bruine kroeg, waar je heerlijk kunt genieten van een lekker speciaalbier of een mooie wijn! Maar pas op, want het kans ’s avonds wel eens heel erg gezellig worden, waardoor je de tijd kan vergeten en je lekker blijft borrel in Nijmegen.

Een borrel is niks zonder happen

Je zal het maar hebben: zit je net lekker aan de borrel in Nijmegen, krijg je opeens honger… Heel vervelend, maar met de kleine en de grote honger weten wij bij de Tempelier wel raad! Heb je eventjes zin om te snacken? Bestel dan een mandje tortillachips, portie olijven of een portie jonge kaas met Amsterdamse uitjes. Ben je met vrienden aan het borrelen in Nijmegen? Ga dan voor het grotere werk! Kies dan bijvoorbeeld voor de kaasplank of de veelal geroemde Tempelier borrelplank. En is dat nog niet genoeg? Bestel er dan nog maar eentje, het kan ons niet gek genoeg zijn!
borrelen Nijmegen

Kies jij voor binnen of toch voor buiten?

Wat kan het weer in Nederland toch onstuimig zijn… Hierdoor kan het buiten al gauw te koud of te nat zijn om te borrelen in Nijmegen. Geen probleem! Het terras van De Tempelier is heerlijk verwarmd en overdekt. Toch liever naar binnen? Dat kan ook, we hebben genoeg hoge en lage zitplaatsen in ons mooie café. Zo kun je lekker met vrienden, familie, team- of huisgenoten borrelen in Nijmegen. Je zit heerlijk warm en droog binnen, alleen nog een speciaalbiertje of een lekker wijntje met wat happen bestellen en jullie avond kan niet meer stuk. Dat weten wij zeker!

Hopelijk zien we je snel te borrelen in Nijmegen!

Ben je in de buurt van Nijmegen? Of struin je lekker door het centrum heen? Kom dan langs de Tempelier om lekker te borrelen in Nijmegen. Heb je vragen? Of wil je een tafeltje reserveren? Stuur dan gerust een mailtje naar info@cafedetempelier.com of bel naar 024 322 6796. We zien je snel bij Café de Tempelier om te borrelen in Nijmegen!
Café Nijmegen
Back To Top