skip to Main Content

Het leukste café in het centrum van Nijmegen

Op zoek naar een café in Nijmegen? Bij Café de Tempelier kan je altijd terecht voor een hapje en een drankje. Op het verwarmde terras kijk je onder het genot van een drankje uit over de Molenstraat. Met een ruim aanbod van speciaalbieren en verschillende seizoenbieren op de tap is er voor iedereen wat te vinden. Wat overdag een rustig café is wordt ’s avonds omgetoverd tot de gezelligste feestkroeg van Nijmegen. Kom snel een keer langs om zelf te ervaren hoe leuk Café de Tempelier in Nijmegen is.

De lekkerste speciaalbieren

Bij Café de Tempelier hebben we de beste selectie speciaalbieren van Nijmegen. Van blond tot tripel en van een I.P.A. tot een fruitig biertje. We hebben het allemaal! Of probeer eens de Nijmeegse blonde Bataaf, speciaal gebrouwen voor een kleine selectie van cafés in Nijmegen. Neem een kijkje op onze menukaart voor de volledige selectie van (speciaal)bieren. Advies nodig? Wij vertellen je graag meer over de heerlijke bieren geschonken door het leukste café van Nijmegen.
cafe nijmegen

Menukaart van café de Tempelier

Bij Café de Tempelier werken we samen met verschillende ondernemers in Nijmegen. Zo worden onze gehaktballen, op woensdag, gedraaid door Boy Stappershoef uit Ooij. Onze kaas komt van Kaashandel de Wit die speciaal voor Nijmegen de Romeinse kaas heeft gemaakt. Onze megatostibroden worden alleen voor ons gebakken (en op de bakfiets gebracht) door Brood op de Plank. Hierdoor hebben wij bij Café de Tempelier in Nijmegen elke dag weer verse producten voor jou klaarliggen. Kom ze snel eens proeven!

Tot ziens bij het leukste café in Nijmegen

Wij zijn elke dag geopend en hopen jou snel te zien verschijnen bij Café de Tempelier in Nijmegen, waar wij ons best zullen doen om het jou naar wens te maken. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@cafedetempelier.com of bel naar 024 322 6796. We zien je snel bij Café de Tempelier in Nijmegen!
Café Nijmegen
Back To Top