skip to Main Content

Proef de lekkerste speciaalbieren bij de Tempelier in Nijmegen

Bij de Tempelier in Nijmegen ben je aan het juiste adres voor een heerlijk speciaalbiertje. Met meer dan 35 verschillende flesbieren en meerdere seizoenbieren op de tap, is er meer dan genoeg keuze voor iedereen. Bekijk de menukaart online of loop eens binnen bij ons in Nijmegen voor persoonlijk advies over de lekkerste speciaalbieren.

Er staat altijd een lekker biertje voor je klaar!

De beste manier om warme zomeravonden door te komen is met een glas ijskoud bier in de hand. Café de Tempelier in Nijmegen is met ons grote aanbod van speciaalbieren hier de perfecte kandidaat voor. Ook in de winter kan je bij ons heerlijk vertoeven met een van onze winterse wisseltap of wisselkrat biertjes. Met een borrelplank of andere snack erbij kan je dag niet meer stuk. Kom dus snel een glas speciaalbier proeven bij ons in Nijmegen!

Het enige echte speciaalbier van Nijmegen

Het biertje waar wij het meest trots op zijn is ‘Den Blonde Bataaf’. Dit is een heerlijk biertje dat speciaal voor de Tempelier, Faber en Toon gebrouwen wordt door Jopen. Je kan dit speciaalbier dus alleen in Nijmegen vinden. Een écht Nijmeegs blond biertje met branie. Kom dit exclusieve speciaalbier snel een keer proeven bij Café de Tempelier in Nijmegen!
Speciaalbier Nijmegen

Toch iets anders?

Geen zin in speciaalbier, maar wel zin in een drankje bij de Tempelier in Nijmegen? Neem een kijkje op onze menukaart voor een ruime selectie aan dranken. Van een Gin & Tonic tot een Chardonnay, we hebben voor ieder wat wils. Wat voor soort drankje je ook zoekt, speciaalbier of niet, je vindt het bij de Tempelier in Nijmegen.

Tot ziens bij het leukste café in Nijmegen

Wij zijn elke dag geopend en hopen jou snel te zien verschijnen bij Café de Tempelier in Nijmegen, waar wij ons best zullen doen om het jou naar wens te maken. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@cafedetempelier.nl of bel naar 024 322 6796. We zien je snel bij Café de Tempelier in Nijmegen!
Café Nijmegen
Back To Top