skip to Main Content

Het terras van Café de Tempelier in Nijmegen

Het fijnste terras van Nijmegen kan je vinden bij Café de Tempelier. Zeven dagen in de week staat onze bediening voor jou klaar om met volle dienbladen het terras over te lopen met jouw favoriete drankjes. Of je nou aan een van de biertonnen of aan de stamtafel plaatsneemt, je zit altijd goed op het fijnste terras van Nijmegen. Hier kan je genieten van de lekkerste happen en drankjes, geserveerd met een glimlach. Met verschillende borrelplanken, mega tosti’s en nog veel meer andere snacks is er genoeg keuze.

Mooiste locatie van Nijmegen

Ons terras, gelegen aan de Molenstraat in Nijmegen, heeft de perfecte locatie. Je bent er al zodra je de stad inrijdt. Zo kan je lekker snel aanschuiven en genieten van ons heerlijke terras onder het genot van een drankje. Ook na een dagje struinen door het mooie centrum van Nijmegen ben je binnen no-time op ons mooie terras. Wij wachten op je!

Altijd lekker weer op ons terras

Weer of geen weer, op het verwarmde terras van de Tempelier in Nijmegen kan je altijd terecht. Droog zit je altijd, dankzij de parasols die het hele terras overdekken. Met de terras verwarming aan en een warme kop koffie of thee in de hand, is het ook met koud weer heerlijk vertoeven op ons terras. Bestel op de warme zomeravonden een ijskoud glas bier en ook dan is het puur genieten op het fijnste terras van Nijmegen.
Terras Nijmegen

Toch liever binnen?

Geen zin in het terras, maar wel op zoek naar een gezellige plek om te borrelen in Nijmegen? Binnen ben je bij ons ook van harte welkom. Hier kan je de hele week door genieten van onze hard werkende personeel en op zondag van de voetbalwedstrijd. Minstens zo leuk als op ons gezelligste terras van Nijmegen. Hopelijk zien we je snel!

Tot ziens op het lekkerste terras van Nijmegen

Wij zijn elke dag geopend en hopen jou snel te zien verschijnen bij Café de Tempelier in Nijmegen, waar wij ons best zullen doen om het jou naar wens te maken. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@cafedetempelier.com of bel naar 024 322 6796. We zien je snel op het terras van Café de Tempelier in Nijmegen!
Café Nijmegen
Back To Top